aKu MeRaJuK DeNGaN KaMu

Aku masih lagi merajuk dengan kamu. Tapi, rasanya kamu masih tidak mahu memahami aku. Tapi tak apalah, mungkin ni semua adalah kesalahan diri aku sendiri. Aku yang masih berdegil, untuk menunggu kamu memujuk ku. Tapi, rasanya tak salah kalau kamu pujuk aku. Cuma dengan klik pada YM aku, ketika aku online atau pun dengan sms aku. Bukannya kamu tidak dapat melihat bila aku online. Aku dengan sengaja, tukar mode dari invisible mode, kepada online mode bila nampak kamu online. Bukan kamu tidak ada number henset aku. Tapi, mungkin kamu punya jawapan tersendiri. apa pun sebab kamu, aku still masih merajuk dengan kamu (hari ni dah masuk hari kedua/ ketiga merajuk semenjak kamu balik dari Kuching Sarawak). Aku akan tunggu, menunggu kamu untuk bertanyakan khabar pada diri aku. Masih akan menanti kamu sms dan pm aku. Semoga kamu membaca coretan ini.

10 Response to "aKu MeRaJuK DeNGaN KaMu"

  1. Cik Skaf says:
    May 19, 2009 at 10:34 PM

    huhu napelah susah sngat..napelah suka sngat majuk2 nie.dah dia tak pujuk, tak tanya kabar .. awaklah pujuk,tanyala kabar. bljar2 lah buang ego tu. buat apalah nak menyusahkan suatu hubungan.. pastu menyakit2kan hati sendiri..sampai ponteng2 keja! hoho..

  2. iyda7 says:
    May 19, 2009 at 11:02 PM

    hmmm.....sape tu eh????mucekil...huhu ;))

  3. ~Imm~ says:
    May 20, 2009 at 7:59 AM

    *ketawa*

    does ego even exists in any relationship? man, if u think she's worthy of ur affection, then go after her. u pun tau kan, ur weaknesses, ur 'laserness' or whatever flaws u have, kadang2 memang buat orang sakit hati. so kalau u rasa she's the one for u, or even if u feel like she MIGHT be the one, then pujuk la dia. kalau dua2 pun nak merajuk, sampai kiamat pun tak ke mana.

    tu arr.. i ngorat, u tak nak i. kan da x pasal2 dapat awek kuat merajuk. tgk i, manade merajuk2. i x suka, i sound je. haha~

    elo kakAria!

  4. zarina says:
    May 20, 2009 at 3:51 PM

    setuju sgt dgn comment cik skaf tuh..setuju..setuju..(sambil mengangkat tangan)huhu

  5. zarina says:
    May 20, 2009 at 3:53 PM

    setuju sangat dengan comment cik skaf tuh..stuju..setuju (sambil mengangkat tangan) huhu

  6. GRuNGe says:
    May 20, 2009 at 8:23 PM

    Skaf: Adeh, hati merajuk sapa yang nak pujuk? Macam tak ada jer. Huhuhuhuhu.

    Iyda7: Erkkk, aku pun tak tau sapa. :P

    Imm: Bukan you rijek I sebab I tak lulus lesen kapal terbang ke?

    Zarina: Wah wah wah, kemain lagi setuju dak ni. Memang nak kena sekeh.

    To everyone, this article is writen just to express how I feel on that time. Not for my gf but for someone special and someone that I care.

  7. ~Imm~ says:
    May 20, 2009 at 10:47 PM

    hahahaha jahat!!! i dah tukar selera. kelisa pun ok gak, berbanding kapal terbang. susah nk parking kapal terbang kalau nak shopping. kelisa ok je, senang menyelit. huahuahua~

  8. badek_gonzalez says:
    June 15, 2009 at 8:04 PM

    pwergh..
    selera tajam seyh
    kapal terbang tuh!!
    hohoho

  9. AiE bAhRi says:
    June 21, 2009 at 1:19 AM

    Pandai gak abg saya ni majuk.Walaweii..

    hehehe..dh nama pon manusia kan bro?msti la pndai majuk gak.

  10. anak laut says:
    June 21, 2009 at 4:33 PM

    lelaki pun kadang-kadang perlu jugak dipujuk..

    tu biasalah bro..