TaK TeRuPDaTe

Assalamualaikum. Perghhh, lama siut aku tak update. Busy dengan HiNGGa HuJuNG NoKTaH. Bulan ni tak ada outstation, tapi masih lagi kena pergi Store yang jauh-jauh untuk audit. Owh, hari ni dah empat hari kita berpuasa dan lima malam kita berterawih. Alhamdulillah, attendance full. Owh, masih lagi sempatkan untuk mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua.

Hari pertama dan kedua puasa aku, merupakan hari yang tidak produktif bagi aku. Bangun baring dan tidur jer kerja. Ini merupakan suatu ujian bagi perokok tegar macam aku. Nampak sangat rokok telah buat aku jadi lembik. Hari ketiga, audit di Alamanda Putrajaya, alhamdulillah, berjalan dengan lancar. Hari keempat, agak malas, tapi masih berjaya menyempurnakan audit aku.

Esok, sepatutnya jadual pergi ke Nilai, tapi jadual bertukar last minit. Ber_uwang, maaf, mungkin tiada rezeki dan jodoh lagi untuk kita berjumpa. Aku akan bagitahu bila aku ke Giant Nilai lagi nanti. Tapi, esok masih kena keluar. Tempat, adalah di Prima Saujana.

Owh, aku mahu participate contest Jard. Sebab hadiah dia lumayan. Tapi terpaksa fikir balik, sebab kena taruk gambar sendiri. Aku bukan tak nak letak gambar aku, tapi tiap kali aku cuba letak, maka gambar itu akan direject oleh blog. Sebabnya, aku pun tak tahu.

Untuk kalian yang mengikuti cerita HiNGGa HuJuNG NoKTaH, aku harap korang semua boleh bersabar. Novel akan di update kemudian. Aku masih memikirkan ending yang suspen. Kalau ikut jahat aku, nak jer aku tulis ending macam ni.

"Dah berapa banyak noktah dah, korang still nak suruh aku sambung ke. Okies, ni noktah terakhir aku."

Tapi kalau aku wat gitu, sure korang akan bakar blog aku ni kan. Jadi, nantikan lah cerita 18PL SX SG dan dot dot dot aku tu kemudian hari yea.

Owh, maaf kerana entry ini tidak membina. Entry ini hanyalah untuk suka-suka dan untuk makluman kepada semua jer. So akhir kata, senyum-senyumlah dan banyakkan beramal. Owh, lupa nak minta maaf sebab jarang ada kesempatan untuk melawat blog kalian. Aie, Lampu Neon, Orang Lidi, Patung Cendana, Mamai, Anak laut, Biru, Lili11 dan yang lain-lain, kadang-kadang, aku datang, tapi tak tinggalkan jejak kaki jer.