aPaKaH iTu TaG? aKu PuN TaK TaHu

1.Apa Perasaan Anda Sekarang?
Blur. Tidak mampu untuk mengupdate entry baru. Sesungguhnya benci dengan keadaan dimana otak sedang beku.

2.Saya nak makan?
Berat saya sekarang 74kg (mengaku boroi dah). Jadi, pada waktu malam, saya mengamalkan diet yang seimbang.

3.Saya tak suka?
Orang yang kuat kipas. Rasa macam nak pasang aircond la plak kalau orang tu kuat sangat kipasnya.

4.Impian saya?
Mati dalam iman (dah tua woooo).

5.Haiwan yang saya tak suka?
Semua binatang yang hidup dan masih bergerak (amat penggeli orangnya-pengakuan ekslusif).

6.Saya harapkan?
Tahun ni bos kasi naik pangkat (pastu konpim naik gaji).

7.Jika boleh putarkan masa?
Nak balik masa study dekat IPTS dulu, best wooo waktu tu. Nakal sangat.

8.Saya pada 10 tahun akan datang?
Akan berumur 21 tahun (wakakakaka).

9.Handphone saya adalah sebuah?
N70 dah rosak. N95 pun dah rosak. Skang pakai N96 jer (kalau Experia keluar awal sebulan, konpim memakai Experia skarang ni).

10.Saya pernah bercinta sebanyak?
Tak ingat. Terlampau banyak kali.

11.Saya suka pada?
Nak listkan ke? Macam tak cukup kertas je kalau list.

12.Kawan-kawan saya..?
Gedik kut, sebab saya berkawan dengan pinses, adik XoXo yang suka guling2 dan CaPiQa yang suka nanes. Lalalalala.

13.Pernah dikhianati?
Yang ni pun tak ingat berapa banyak kali dah (dengan nada suara yang sayu dan sedih).

14.Apa yang anda hendak lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
Ampunkanlah dosa-dosa mereka. Amin.

Senaraikan 8 orang untuk di Tag
1.Pinses (dah pernah buat)
2.Mimi
3.Erol
4.CaPiQa (dah pernah buat)
5.XoXo (dah pernah buat)
6.Cik Milimilo lawyer
7.Orang lidi
8.Dart

7 Response to "aPaKaH iTu TaG? aKu PuN TaK TaHu"

  1. mimi mimi. says:
    May 28, 2009 at 11:33 PM

    adik baru 11 tahun eh??
    taon depan upsr la kan???
    hahaha

  2. CaPiQa says:
    May 28, 2009 at 11:44 PM

    pengakuan ekslusif tu tabuley blah. haha..

    ha? gedik? capiqa suka nanges? huuu.. apakah?!

    mekacih senaraikan nama beta! ^_^

  3. GRuNGe says:
    May 28, 2009 at 11:46 PM

    mimi: Yea kakak, tapi kalau kakak nak ngorat saya, saya sudi jer. Nanti kakak dapat bakal suami muda belia gitu. Wakakakaka.

  4. +MisZ NuRuL+ says:
    May 28, 2009 at 11:47 PM

    ehehheh yay2!! ade name kite..ehehhe
    =PPPP

    berat gela bro! debab ar neh!! ehehehe XD

    jum g slimmimgworld! ahaks! hua3 ;DDD

  5. GRuNGe says:
    May 28, 2009 at 11:53 PM

    Capiqa: Pengakuan ekslusif la tu. Suka nanes dkt shout pe. :P

    XoXo: Bukan berat ler, cuma cuma cuma boroi sket je. (tgh dalam usaha diet).

  6. DeVoTeD LiLy says:
    May 29, 2009 at 9:15 AM

    hoho..mude ooo kamoo 10 tahon akan dtg...
    cam2 pinses pon nk fewitt2 kamoo ahh=p
    hahha..pinses tao kenakalan kamoo 2...=p

  7. GRuNGe says:
    May 29, 2009 at 9:07 PM

    Pinses: Saya memang senantiasa muda. Janganlah pinses jeleskan kemudaan saya.