HoTeL ToWeR ReGeNCY








Seperti mana aku telah umumkan ari tu, aku g hantar adik aku g study dekat UITM Sri Iskandar. Jadi, di kesempatan kali ni, aku nak tunjukkan gambar hotel tempat aku tinggal. Walaupun tak sehebat Hotel Awana Kijal seperti yang ditunjukkan dalam blog Lily, tapi tetap gak nak tunjuk gambar hotel tu.

Korang nak aku citer kan ke satu-satu gambar tu? Aku rasa tak perlu kut. Bukan ke pictures tell more than thousand words. Jadi, korang gunakanlah kreativiti korang untuk tafsir gambar-gambar tu. Tapi, kalau korang nak cakap mangkuk tandas tu katil, memang aku tak tau nak cakap apa dah la. :P




33 Response to "HoTeL ToWeR ReGeNCY"

  1. joegrimjow says:
    June 30, 2009 at 11:29 PM

    ingtkan promosi otel

  2. Idalara says:
    June 30, 2009 at 11:30 PM

    wah...ni yg wat akak jeles ni...lama dah tak bercuti santai2 dalam hotel ni...pernah lah kak ida merasa dok hotel palace golden hotel kat mines tu..masa mak abah sangkut nak g Mekah..tapi pic2 kat sana dah hilang masa hp rosak...

  3. enyheartsdiamond says:
    June 30, 2009 at 11:37 PM

    lawa je hotel tuh~

  4. notso_violet : seindah bunga seri pagi says:
    June 30, 2009 at 11:47 PM

    ouh:|

  5. ░♥si lampu neon♥░ says:
    June 30, 2009 at 11:47 PM

    halaaa hajak lah hakuuuu hahahahahha

  6. Tqa Zack says:
    June 30, 2009 at 11:49 PM

    pergh mmg bestt gilee hotel die

  7. GRuNGe says:
    July 1, 2009 at 12:09 AM

    Joegrimjoe: Wakakaka, aku duk hotel satu Malaysia pun skarang ni di taja oleh company. Paling best Sunway Hotel Sebarang Jaya, next Gurney Hotel Pulau Pinang. Paling tak best hotel Lake View dekat Sri Manjung.

  8. GRuNGe says:
    July 1, 2009 at 12:10 AM

    Idalara: Akak, nanti lagi banyak gambar hotel akan ditunjukkan. Maklumlah, kije saya melompat dari satu hotel ke satu hotel yang lain.

  9. GRuNGe says:
    July 1, 2009 at 12:12 AM

    Enyheartsdiamond: Tak best sangat hotel tu, sebab baru sangat. Berpasir lagi simen hotel tu. Tak selesa tak pakai selipar masa dalam bilik. Suppose taruk karpet.

    Notso_violet: Kenapa owh jer mot?

    Si lampu neon: Wakakakaka. Lenkali haku ajak ko.

    Tqa Zack: Macam best, okies ler, tapi ada yang lagi best wooo.

  10. I n n z says:
    July 1, 2009 at 12:28 AM

    nape katil single tp letk rapat2 lak ?
    apakah motip ?
    ;p

  11. I n n z says:
    July 1, 2009 at 12:29 AM

    ade dapor
    besh ouh
    leyh msk cupcakes byk2 lemOn
    haha !

  12. I n n z says:
    July 1, 2009 at 12:29 AM

    bathroOm dy sheksi ouh
    cermin jerw
    hahaa !

  13. puspawarna says:
    July 1, 2009 at 12:45 AM

    oooo....
    ley tahan laaa jgak otel ni....
    eeh, nmpk pok cik agkt beg laaa....
    hua2....

  14. dark says:
    July 1, 2009 at 12:47 AM

    ate nanti kamu nok pegi lagi nnti, ajak la teman..bleh kite pegi jalan2 kat setiawan ke, naik teghuih ke lumut, pangkor..hahaha!!salam..

  15. VIP| fLoRa ™ © says:
    July 1, 2009 at 1:18 AM

    ok la 2.. nice room.. huhu.. sri iskandar, bekas tmpt blajo ku.. huhu.. :p

  16. mamai says:
    July 1, 2009 at 10:56 AM

    nice hotel...hmmm kau patut dapat sedikit komisyen dari pihak hotel pasal promote free nie

  17. Cik Zahora says:
    July 1, 2009 at 11:38 AM

    wah. .mesti mahl ni..

  18. lionteen says:
    July 1, 2009 at 11:56 AM

    ok wat otel 2?
    lawa la..

  19. GRuNGe says:
    July 1, 2009 at 12:12 PM

    Innz: Aku dan adik aku tidur katil tu, letak rapat2. Tak ada motif tersembunyi mahupun charge tersembuny tau.

    Bathroom dia memang best.

    Puspawarna: Pakcik angkat beg tu interprem kan. Tapi, aku siap kasi bellboy dia tips tu, first time dalam history aku.

    Dark: Okies bro, nanti kita g jenjalan cari pasal.

    V|P Flora: Yea, bekas tempat kamu belajar. Nice place, cuma ceruk skit jer. Wakakakaka.

    Mamai: Tu la pasal, patut hotel kasi aku royalti. Pasni aku nak promote hotel promenade sabah yang aku duduk ni plak.

    Cik Zahora: Ada lagi hotel best seperti Sunway Hotel dan Gurney Hotel. Gurney Hotel siap bath tub dia jakuzi tu.

    Lionteen: Okies ler. Not bad.

  20. blueCITY says:
    July 1, 2009 at 1:30 PM

    atan,

    teringat laks kat awana genting, huhu...
    awana kijal kat kpg den jer, so tak pernah tido g, huhu...

    banyak2 hotel i g, hotel kat german paling best, muahahah.. saja2 nak nyakat dak atan =P

    tapi yg paling best,gomen kursus kat hotel, makan 6 kali sehari ooooo, leh gumuks kejab, heheheh

  21. miMiE aZim@Sk ^V^ says:
    July 1, 2009 at 1:59 PM

    adik course apa beb...
    aadik saya pun baru daftar arituh...

  22. miMiE aZim@Sk ^V^ says:
    July 1, 2009 at 2:06 PM

    bestnyer dok otel.. hihihhihi

  23. rhapsody LiN says:
    July 1, 2009 at 2:11 PM

    ahaha~
    ko suka toilet dia eh??
    nape bnyk tgkp pic toilet je nie??
    :p

  24. lili11 says:
    July 1, 2009 at 8:00 PM

    Waahhh ... grand nih! Lawa woii ... caya ler! Yang penting bersih dan selesa ...

  25. notso_violet : seindah bunga seri pagi says:
    July 1, 2009 at 8:23 PM

    tak terkeluar perkataan tengok bilik hotel nih hohoh. Tandas dia menggoda huahua. Belabur pun mesti seronok jer.keke

  26. ticnube says:
    July 1, 2009 at 8:43 PM

    hamboiii nko..hotell tak le bla...kiteorg g penang tido kat masjidd jerkk tau..ko siap hotell..adeii la.. tau suh masuk perak gak...muahah

  27. KhairiL's says:
    July 1, 2009 at 10:08 PM

    hohohoo
    mesti best kan

  28. @xiM says:
    July 2, 2009 at 9:10 AM

    awat tak buh gambar makanan sekali??baru terliur sikit di pagi hari ni..:p

  29. izzahfarhana says:
    July 2, 2009 at 12:29 PM

    giant xmuat ah tdo ats mngkok jamban.hehhehehe

  30. GRuNGe says:
    July 2, 2009 at 7:31 PM

    Bluecity: Hehehe, nak bagitau ni, nama saya bukan Atan la. Perghhh, bestnya hotel di German. Tapi makan masalah tak hotel dekat sana?

    Mimi azim@sk: Adik course arts and design, fashion design. Dia bakat buat baju. I am hoping that I leh wat blog untuk tunjuk baju-baju ciptaan dia.

    Rhapsody Lin: Suka gak ar toilet dia. Wakakaka.

    Lili11: Mana leh lawan hotel dekat Awana Kijal ko tuh.

    Notso_violet: Tak sempat berlabur la mot. :P

    Ticnube: Tido masjid mana ari tu beb?

  31. GRuNGe says:
    July 2, 2009 at 7:33 PM

    Khairil's: Agak best la beb. Jom jalan-jalan cari makwe. Wakakaka.

    @xim: Adeh, tak sempat amik gambar ler, kebulur sangat. By the time teringat nak amik gambar, dah tinggal pinggan yang banyak jer.

    Izzahfarhana: Wuits, suka beno bila tau aku kije Giant.

  32. DuRiAn rUnTuH says:
    July 3, 2009 at 8:22 PM

    hotel kat manerkah??

    emm,memg kelas la..hihik

  33. 日月神教-任我行 says:
    May 9, 2010 at 11:56 PM

    走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室