WHaT THe FuCK

Aku terpanggil untuk menulis entry ni sebab aku rasa macam sedikit bengang la juga. Aku tak tahu la motif dia ni dan apa tujuan dia (mungkin mencari publisiti). Aku tak faham kenapa perlu membuatkan diri dia sebagai satu watak, seolah-olah manusia yang paling perfect dalam dunia ni. Yea, aku pernah kenal dengan dia secara life, tapi masa aku kenal dia dulu, dia tak la menunjukkan belang dia yang sebenar.

WTF nak komen perihal, watak dan penulisan orang? Adakah kau tersangatlah perfect? Kalau kau perfect, tak la suatu masa dahulu menjadi seorang penganggur terhormat (adakah masih lagi bergelar penganggur)? Huh, aku dah bosan dah dengan perangai kau tu. Perasan sebagai wanita melayu terakhir yang disukai dan digilai ramai, padahal, aku rasa, tak siapa nak kan kau kalau dah berjumpa dengan kau. Mungkin orang akan terkeliru dengan sikap pura-pura baik kau itu, tapi aku, cukuplah.

Di kesempatan ini, aku nak bagitau dekat kau, mulai hari ni, 2 Ogos 2009, aku tak kenal ko. Maybe ni yang terbaik. Ialah, kau kan perfect gila, aku tak boleh kawan dengan orang perfect macam kau ni. Sebab aku rasa, I am much more better than you. You sucks.

P/S: Sila abaikan perkataan-perkataan mencarut aku di atas. Entry ini ditujukan kepada orang yang tidak akan baca blog ini. Aku tulis entry ni sebab aku dah geram. Sekian terima kasih.

59 Response to "WHaT THe FuCK"

  1. dark says:
    August 2, 2009 at 2:54 AM

    mngapekah sahabatku marah sehingga sebegini rupa? adesss..salam..

  2. Anis Mohd says:
    August 2, 2009 at 2:56 AM

    marah betul.
    tp kan ..

    kenapa tuju kat org yg x kan baca .
    bg la die baca .
    br la best .
    ha3x

  3. mamai says:
    August 2, 2009 at 2:59 AM

    yes marah dan geram perlu dilepaskan...ingat ajer dia sebagai kawan tapi bukan teman

  4. era_zierah says:
    August 2, 2009 at 3:09 AM

    ni giler nye marah ni..
    kite pon pnh rs bnda yg same...
    kan lg best kalo org 2 pon bc skali..
    biar die pk die 2 cm bgus sgt kan..kan..kan...

  5. chipsmore says:
    August 2, 2009 at 3:18 AM

    dy bace lg best ni..heee..


    chill bro ;)

  6. anak laut says:
    August 2, 2009 at 3:45 AM

    salam bro,

    sabar bro..apa pun sesudah melepaskan apa yg terbuku, pasti dah lega..itulah harapan anaklaut.

    p/s: crita cerpen itu hanya rekaan saja..sesekali saja boleh tulis, tak boleh selalu..tak semua yg gemar membaca cerita panjang2 ni..

    apa pun tq pada bro.. sudi singgah anaklaut

  7. miSs siv says:
    August 2, 2009 at 4:55 AM

    uhh~
    kasi email die br0~
    ley ah org tolong send kan entry nie...
    die x bace x best!
    =p

  8. Nadd says:
    August 2, 2009 at 7:00 AM

    grunge,
    biarkan org mcm tu..
    u have more friends here,
    so it doesn't matter to lose 1 friend like such girl
    i'm here too to be one of ur concern friends ;)

  9. izzahfarhana says:
    August 2, 2009 at 7:50 AM

    adeiii grunge marah pulak.jommm mkn eshkemm

  10. ber_uwang says:
    August 2, 2009 at 7:53 AM

    jangan di layan je.. biarlah dia dgn perasaan ego dia tu...

  11. blackskin says:
    August 2, 2009 at 7:56 AM

    Pergh...pyh orng pura2 n rassa dia terbaik. Xsah layan. pastu pndai le dia cri kita bla dia susah.

  12. yoro okino says:
    August 2, 2009 at 9:38 AM

    hehehe..sabar2..

  13. cik ian@aH Lian~ says:
    August 2, 2009 at 10:27 AM

    sabar2...
    tarik napasss....
    jap lagi kita
    antar peluru berpandu
    kat umah dia ya?

  14. Cik Skaf says:
    August 2, 2009 at 10:41 AM
    This comment has been removed by the author.
  15. Cik Amy Sensei says:
    August 2, 2009 at 10:50 AM

    salam buatmu ^_^

  16. lili11 says:
    August 2, 2009 at 11:12 AM

    Geram .. jangan engkau geram! Geram geram!! Geram bermacam ragam. Kerana suka .. kerana marah ... jangan lah ko gerammmm ...

    Hih hii .. sori ek! Kalu dah positif org tu negatif, bahaya tu. Sebab positif n negatif selalunya tarik menarik ...

    Hih hii ... sori skali lagik eh! wokeh ler, kalu ko tak suker die, bagus ler ko wat tak tau jer .. Biar le die ngan angan2 nye ...

  17. mimi mimi. says:
    August 2, 2009 at 11:34 AM
    This comment has been removed by the author.
  18. patungcendana says:
    August 2, 2009 at 11:45 AM

    blogging adalah salah satu cara untuk melepaskan perasaan...

    mencarut je...aku tak kisah...:-)

  19. enyheartsdiamond says:
    August 2, 2009 at 11:58 AM

    chill bro..chill!!!;)

  20. fitriah says:
    August 2, 2009 at 12:56 PM

    grunge, jom g bob! :)

  21. pejuangkesan says:
    August 2, 2009 at 3:22 PM

    sbr shabtku...jgn terlalu emo..org mcm ni memang patut tk patut jd kawan..wajarlah tu ko tk kenal dia start ari ni...hehe

  22. me says:
    August 2, 2009 at 4:57 PM

    gulp ....

    hidup kat dunia gitue ler, tak semua org senang ngan kite, sabau ler ek kawan, yg penting ade ramai lagi yg suke kawan n tak kutuk2 ko .....

    adiosss ....

  23. DilOt says:
    August 2, 2009 at 5:01 PM

    rugi ar orgnye xbace..
    tp xpe..sekurg2 ko tak simpan ape yg ko geram...

  24. Cik Skaf says:
    August 2, 2009 at 5:39 PM

    awak. betul2 terhibur sy tgk vc ni:-

    http://vidadarisakura.blogspot.com/2009/07/mari-langgar-pantat-kerbau.html

    "lalala..jangan marah..nanti tikus merantau !!" wakaka..

  25. NuR says:
    August 2, 2009 at 6:29 PM

    incik grunge...
    mcm mana? dah lepas segala geram di sini?
    takpe... kalo geram lagi lain kali tulis je kat sini..
    buat mcm terapi diri kita...

    haha.. nur mula la nak hasut org buat terapi kat blog..hikhik

  26. notso_violet : seindah bunga seri pagi says:
    August 2, 2009 at 6:50 PM

    Ehe laju jer tenet petang2 ahad nih jadi kena la komen kan.

    Uik marahnya u. Sabar2 ek. I kan ada hahah.

  27. hang nadim says:
    August 2, 2009 at 8:02 PM

    Gruh..jom belanja aku koroke moga-moga kemarahan ko akan reda...:}

  28. TerubukMasin says:
    August 2, 2009 at 8:28 PM

    tk lyk jd teman...

  29. Anak Gemilang says:
    August 2, 2009 at 8:46 PM

    grunge: skrg.. tarik nafs yer.. jgn tensi2.. dia wtpe sbnrnya kt awak.. sekali sekala. dia mgkn ada sebb dia wt cmtu.. dia tensi kut..
    x pa la. awk maafkn la dia. wpun dia xminta maaf. memberi maaf adlaah lebih baik.. Allah itu adil.. grunge.. sekali sekala mmg kte kena lepaskn geram.. betul2. sy doakn mudahan kwn grunge tu sedar la yer.. grunge. jgn simpn sgt dalam ati.. dia permpuan kan.. nnt jodh grunge lps geram2 ngn dia sp tau??ok.. skrg tarik nafs dan pikr yang baik ttg dia..
    maafkn dia k. jgn serbutkn pikirn.. <----eleh.. c ora ni.. mcm pkr motivasi pulak dha.. haha

  30. SasHa Lee says:
    August 2, 2009 at 8:58 PM

    orang macam tuu..jgn di buek kawan.. wat dono jer.. Bagus jugak dia tak baca..kalo dia baca bertambh teruk laak perselisihan phm kang..

    **ape2 lepas aje kat blog nie k..

  31. imHepPie says:
    August 2, 2009 at 9:55 PM

    aiyakk..sabo2 bro..
    huhu...

    tpi btol ar belog ini bley jdik terapi..
    tempat lpas tensen..
    bgos jgn smpan dlm ati je..
    kang mletop xtaw..hik3..

    ..tpi bgi ar si tuan punya entri ini ditujukan baca ini entri..[erkk..ayat apekah ini??]

  32. anak laut says:
    August 2, 2009 at 10:03 PM

    salam...bro,

    ;))) jangan cari pasal bro..cikin tu tunang orang tu..

    tq sudi singgah AL

  33. anak laut says:
    August 2, 2009 at 10:04 PM

    salam..bro,

    masih marah lagi ker?

  34. lili11 says:
    August 2, 2009 at 10:09 PM

    Eh ... haku lupa nak tanya, ko nyer blog ni rated haper? Ko kena tulis besar2 kat atas tu - 'Bebudak di bawah umur 15 tahun dilarang membaca blog ini' ...
    BTW, Umur haku atas 15 tauuuu ...

  35. AiE bAhRi says:
    August 2, 2009 at 10:09 PM

    Salam bro..

    cool k..abaikan org sebegitu..

  36. lili11 says:
    August 2, 2009 at 10:11 PM

    Eh .. kalau ko tak derk ehem ehem, ko cari ler uhuk uhukkk .. hihi hiiii ....
    Ehhhhh ... haku nampak Grunge dah senyum!

  37. Jard The Great says:
    August 2, 2009 at 10:41 PM

    yg penting ko tak marah aku.. ehehe

  38. miMiE aZim@Sk ^V^ says:
    August 2, 2009 at 11:58 PM

    lexx lexx.. amik napas... sedut napas.. hembus napas...
    hhhuuuuuuuuuu..

    jgn marah marah....

    smile!!!!! :D

  39. xuen adyla says:
    August 3, 2009 at 12:09 AM

    its scary to c u r so angry

  40. DaliaLiyana says:
    August 3, 2009 at 12:14 AM

    bro..jgn marah2 sgt..nnt tak encem..hehehe...tp bg dalia kan...org cam tu tak yah layan..wat sakit pale je...wat donno je...
    hepi2 sokmo k....

  41. DaliaLiyana says:
    August 3, 2009 at 12:15 AM

    bro..jgn marah2 sgt..nnt tak encem..hehehe...tp bg dalia kan...org cam tu tak yah layan..wat sakit pale je...wat donno je...
    hepi2 sokmo k....

  42. ♥S@R@♥ says:
    August 3, 2009 at 12:56 AM

    betul2 punya marah ni.. mau hijau muka jdnye..hehe peace!

    ala wat xtau je ng org yg mcm tu.. tp bagus la lepaskn geram tu.. w/pun dia xbaca tapi mesti hati tu dh rasa lega sikit..

    S.A.B.A.R..sabar je la ea..

  43. Hariq-Sha says:
    August 3, 2009 at 1:09 AM

    errr...emo bro?

  44. DilOt says:
    August 3, 2009 at 11:29 AM

    ko jgn marah2 naa..nnt jadi si muka hijau..

    hehe,,,

    tarik nafas..hembus,.,tarik...hembus...

    tp ko jgn buang hangin lak..nnt jadi mcm aku....malu...

  45. Fina says:
    August 3, 2009 at 12:17 PM

    kesimpulannya anda tak suke orang yang berpura-pura kan? you see, org yg perfectionist adalah macam tuh. sure dia adalah seorang perfectionist. peh.

  46. rhapsody LiN says:
    August 3, 2009 at 8:03 PM

    sabo2..
    :)

    aku pon rse mcm nk memaki orang sekarang ni tapi sabar je. tahan takat yang mampu.

  47. I n n z says:
    August 3, 2009 at 11:51 PM

    x bace2

  48. I n n z says:
    August 4, 2009 at 12:02 AM

    esh2
    ta baek tok kesihatan taw ;p

  49. I n n z says:
    August 4, 2009 at 12:02 AM

    agak2 nk mrh owg,
    ajak aku kali ;D

  50. I n n z says:
    August 4, 2009 at 12:03 AM

    ckp kat dy..
    nobody perfect la nangOIiiii !!
    :D

  51. I n n z says:
    August 4, 2009 at 12:03 AM

    nest station :d

  52. VIP| fLoRa ™ © says:
    August 4, 2009 at 2:51 AM

    erk.. dak x terkata2..

  53. VIP| fLoRa ™ © says:
    August 4, 2009 at 2:52 AM

    kamu.. sila bnykkn bsbar.. senyum slalu.. :D

  54. Mosya Rabak says:
    August 4, 2009 at 6:14 AM

    chill bro.
    =)

  55. miss lolly a.k.a luvfareda says:
    August 4, 2009 at 8:03 PM

    siapa pelempuan itew~

    meh lolly bagi penomboookk.

  56. Cik Skaf says:
    August 4, 2009 at 8:09 PM

    - hebat ya.. entri carut awak pun ada lebih 50 komen..(hmpir menyamai entri jiwang) :p
    - semua pun menyokong dan x suka dgn tindakan org mcm tu. Dia semmgnya tk layak dijadikan kawn.
    - ya sy da hepi. tqvm.

  57. apLe dE gadiZ says:
    August 4, 2009 at 11:22 PM

    jangan marah2..

    nanti cepat tua..

    xde sape yg nak..ekekke

  58. ToPeNG_OPeRa says:
    August 6, 2009 at 7:02 PM

    setelah ak m'bca entry inie..
    tetiba aku terpikir..

    'ader x Org diluar sna yg m'bnci ak sebegini rupe???'

    lps tu ak pk lg..

    'he3..xder2.xmgkin ader makhluk mmbnci aku..aku dh jd mnusia sehabis baek kt dnia ni.'

    lalala~

  59. noor afzan says:
    August 11, 2009 at 9:25 PM

    bro..
    rileks..
    lambat tul saya datang kumen..
    tapi nak kumen gak..
    ngeh2..

    jumpa orang macam tuh mmg bikin hati sakit..
    tapi tiap orang mmg ada perangai yang pelik2..
    selalunya orang yang baget perfect nih owang yang xley tgk orang lain lebih~
    abaikan je bro..
    membazir pahala je marah kat die..
    wat bodo je yer~
    lama2 die 'sedar sendiri'..