TaK aDa MooD

Tak tahu kenapa, hari ni memang aku betul-betul tidak ada mood. Semua gara-gara sms pagi tadi dan petang tadilah. Hmmmmm. Dekat opis, kerja menulis report masih tak habis. Tapi alhamdulillah, berkat kerajinan menulis di blog (rajin ker?), aku mampu melakukan kerja-kerja menulis report dengan kelajuan Gaban (0.03 saat untuk bertukar dari manusia menjadi Space Cop Gaban).

Owh, sebab kerja aku routine check, jadi kebanyakkan report adalah lebih kurang sama. Jadi, apa lagi, cut and paste la. Kecuali sekiranya ada new and unussual findings. Masa tu kira berguna gila skill blogging aku (wahahahaha, skill blogging tuhhh). Petang, aku punya banyak masa, jadi aku dah start buat cerpen dekat opis. Ingat cuba nak habiskan, tapi memikirkan member2 aku ada yang belum siap report dan kami akan ke Kuala Terengganu Jumaat ni dan semua report kena submit before keluar, maka aku dengan baik hatinya menghulurkan bantuan, membuat report kawan aku (baikkan aku?). Jadinya, cerpen aku tu terbengkalai.

Sampai rumah, bosan. Mood hilang. Sebab apa? Nantikan kemunculannya di entry akan datang (ntah bila ntah aku nak tulis lagi).

P/S: Adeh, aku bakal rindukan sofa three seater aku di urmah lagi la sepanjang 9 hari outstation ni. Destinasi berikutnya, Kuala Terengganu dan Kuantan. Owh, masih tiada mood dan dalam keadaan yang kacau jiwanya.

Owh, maaf, sejak akhir-akhir ni tidak berkesempatan untuk reply comment.

Owh, UPM mungkin tidak berkesempatan untuk buat bisnes. UKM, UM dan Uni yang sekitar KL, ada sesapa yang berminat nak propose apa dekat aku?

Owh, maaf kalau tidak berkesempatan melawat blog kalian. Insya-Allah akan kunjung komen.

44 Response to "TaK aDa MooD"

  1. DaliaLiyana says:
    August 4, 2009 at 8:25 PM

    takde mood??
    ilex bro...
    ala...org tnye semlam bisnis utk bukan yg ipta/ipts tak jwb pun...huhuhu....

  2. DaliaLiyana says:
    August 4, 2009 at 8:26 PM

    takde mood??
    ilex bro...
    ala...org tnye semlam bisnis utk bukan yg ipta/ipts tak jwb pun...huhuhu....

  3. Cik Skaf says:
    August 4, 2009 at 8:31 PM

    Dah kenapa awak nie?

  4. me says:
    August 4, 2009 at 8:33 PM

    mue nie asik jiwes kacooo jerk napeen hehehe ....

  5. CikYana(",) says:
    August 4, 2009 at 9:08 PM

    r u coming 2 terengganu?

    when?

  6. blackskin says:
    August 4, 2009 at 9:25 PM

    Rajin benar tolong siapkan report kawan.

  7. fitriah says:
    August 4, 2009 at 9:28 PM

    nape ni grunge?

    fit kan ade. haha ;p

  8. patungcendana says:
    August 4, 2009 at 9:32 PM

    senyum mr grunge...:-)

  9. miMiE aZim@Sk ^V^ says:
    August 4, 2009 at 9:41 PM

    salam.. nanti mie carikkan enchek mamood yee.. jahat tol.. hilang hilangkan diri dari en grunge... hihihih

  10. rhapsody LiN says:
    August 4, 2009 at 9:42 PM

    tak de mood g cari awek..
    hehe~

    :p

  11. sayeJAJA says:
    August 4, 2009 at 9:48 PM

    nak kepok leko pelis.
    pos laju p pontian.
    ahahaha

  12. NuR says:
    August 4, 2009 at 9:50 PM

    wah incik grunge..
    sibuk banget kamu ye...

    semoga enjoy dgn kesibukan kamu
    moga nanti ada citer yg kami bakal dgr sekembalinya kamu dr out-station..

    incik grunge..
    jgn lupa amik award kat blog sy...

  13. imHepPie says:
    August 4, 2009 at 10:07 PM

    huhu...sama ar kita tgh jiwa kacau gak nih mood srabut..wahaha..

    tpi xpe ilek2..japgi ok la tuh...

    [waaa baek gila wakan report membe]

    tolong watkan my asgment bley??hik3

  14. mamai says:
    August 4, 2009 at 10:18 PM

    untung kawan2 kau yer ada orang tolong wat repot....tolong buat report aku la lepas nie

  15. << s| tED| >> says:
    August 4, 2009 at 10:25 PM

    ko nak mood aku tak grunge?? mood ceria aku terlebih2 lak ni..
    aku kan macam ko jugak.. baik hati :D
    wink wink

  16. cik ian@aH Lian~ says:
    August 4, 2009 at 10:28 PM

    kunanti
    kepulanganmu bersama ole2?
    lalala

  17. anak laut says:
    August 4, 2009 at 10:44 PM

    salam....bro,

    cik ian, anaklaut nak minta kerepok losong..wah..ole2 mesti ada ni..



    p/s: menulis report dengan kelajuan Gaban (0.03 saat untuk bertukar dari manusia menjadi Space Cop Gaban).

    bro yang hebat..!

  18. anak laut says:
    August 4, 2009 at 10:47 PM

    anakalut taks sabar nak membaca cerpen bro ni..:))

  19. apLe dE gadiZ says:
    August 4, 2009 at 11:10 PM

    hua.....tunggu n tunggu

  20. pejuangkesan says:
    August 5, 2009 at 12:02 AM

    tkda mood ka bro..lamanya outstation bro..sabar2..hehe..

  21. imHepPie says:
    August 5, 2009 at 12:22 AM

    beshnya gi outstation smbil jln2 carik pasal..erkkk..carik makan..hik3..

    **still wondering nape dri tdi shoutmix bro grunge asek xley je huuuu

  22. I n n z says:
    August 5, 2009 at 12:28 AM

    mengapa kah ?
    apakah ?
    di manakah ?
    all the kah kah kah laa

    huhu ;p

  23. I n n z says:
    August 5, 2009 at 12:30 AM

    bkn msg dr aku kn ?
    huhu ;p

  24. I n n z says:
    August 5, 2009 at 12:31 AM

    yeayyy !!
    nk otstation ag
    huhu..
    pehal aku lak yg suke neyh ?
    hhaa !

    sobenier ag ea ;p

  25. I n n z says:
    August 5, 2009 at 12:32 AM

    perlu kah aku spam ag ?
    haha !
    :D

  26. GRuNGe says:
    August 5, 2009 at 12:46 AM

    DaliaLiyana: Erk, business ek. Jap, bukan dah letak ke dekat your blog dekat entry kamu yang tittle dia tolong kasi idea business apa nak buat tu. :P

    Cik Skaf: Biasa lar, angin tak berapa nak elok.

    Me: Hahahahaha. Ko memang memahami aku.

    CikYana: Nanti abang ke Kuala Terengganu. Nantikan live from Kuala Terengganu.

    Blackskin: Busan siut, dah takde menda nak buat dah. Kalau tak, konpim aku sediakan schedule entry.

    Fitriah: Kenapa? Sebab Fit la. I gi Terengganu, you ada dekat Shah Alam. Cemana nak jumpa. :P

    Patungcendana: Thanks dear. Am smiling rite now.

    MimieAzimask: Owh, kawan tadika ku Mimie. Lalalalala.

    sayeJAJA: Hehehehe. Kepok lekor ker? Takpe, saya pos dengan diri saya sendiri jer nanti Jaja.

    Rhapsody Lin: Mungkin takde mood disebabkan oleh perempuan. Who knows kan.

    Nur: Akan di ambil nanti yea Cikgu Nur. Saya akan live dari Terengganu. Nak upload gambar laut bebanyak sampai Cikgu Nur muntah tengok gambar dekat blog ni. ;)

    imHeppie: Wakakakaka. Saya mengamalkan konsep Wonderpet.

    Apa yang penting.

    Kerjasama.

    Mamai: Mamai, kau punya report production, susah sikit aku nak buat la.

    Tedi: Betul, ko memang baik hati. Hehehehehe. Bagus la ko ni.

    Cik Ian: Ole ole bandung ke Cik Ian? :P

    Anaklaut: Part Gaban tu anaklaut, bukannya apa, teringat zaman kanak2 dulu.

    Sabar yea pasal cerpen tu. Terpaksa tangguh buat seketika. Japs, cerpen mamai pun tak kurang hebat.

    Apple De Gadiz: Ni aku nak nyanyi lagu akan ku tunggu dari Candy untuk ko aple.

    Pejuangkesan: Adeh, kalau ikut schedule, tetiap bulan ada outstation sampai bulan 11 ni. Harap2 tak kena outstation bulan puasa ni.

  27. enyheartsdiamond says:
    August 5, 2009 at 12:47 AM

    xda mood gak..period;)

  28. VIP| fLoRa ™ © says:
    August 5, 2009 at 12:58 AM

    kamu.. bnykkn bsbar yer.. senyum2 slalu..

  29. VIP| fLoRa ™ © says:
    August 5, 2009 at 12:59 AM

    rjin menulis cerpen.. ada unsur2 suspen lg x??

  30. VIP| fLoRa ™ © says:
    August 5, 2009 at 12:59 AM

    lg1, rindu kt sofa je?? sy xde ke.. ngeh~

  31. VIP| fLoRa ™ © says:
    August 5, 2009 at 1:00 AM

    x jd bis kt UPM.. IPTA/IPTS lain tu bila?? adakah selepas raya @ tarikh yg bdekatan??

  32. SasHa Lee says:
    August 5, 2009 at 1:13 AM

    grungee..9 arii..lamaa tuee..windux2...hehehe;O

  33. Anis Mohd says:
    August 5, 2009 at 1:50 AM

    wahai mood yang baik2 n happy..
    dtg la kamu ...
    seru la 237 kali .
    nnt die dtg la tuh ..

    tp, kalo de hantu nama mood or org nama mood yg dtg..
    anis x jmn la ek

  34. TerubukMasin says:
    August 5, 2009 at 2:04 AM

    bro..bosan??lu tenang bro..lu g OS bwa brdbnd & laptop se x..bleh updte blog lu..:D

  35. miSs siv says:
    August 5, 2009 at 2:20 AM

    chill br0!
    everything will be fine..
    =p

  36. Cik Skaf says:
    August 5, 2009 at 2:39 AM
    This comment has been removed by the author.
  37. Cik Skaf says:
    August 5, 2009 at 2:46 AM

    gelak je sy* betul2 terhibur. adehlah aiiii..

    Encik grunge, awk outstation smpai hujung tahun, so tak dptlah nak sahut saranan Aie tuk jual bunga kat mana2 pesta konvo..huhu maka rugi lah mereka..:P

  38. miMiE aZim@Sk ^V^ says:
    August 5, 2009 at 7:46 AM

    enchek grunge...
    kawan tadika nieh...
    hihihihi

    ehh mu g ganu tak li kopok losong ka.. kopok kaa ko mak kat putrajaya??
    lau beli... beli lebih... peh tuh roger kawe... :D nanti kawe beli dari mu deh......

    hihhihihihihihihihi

    p/s : tadika Si Kecil tuh kat mana :P

    slamat audit audit yeee...

  39. blueCITY says:
    August 5, 2009 at 8:37 AM

    salam grunge.....

    oit, bila nak p kay tee ni?
    jeng jeng jeng
    kita konvoi besok leh?
    nak rempit je tak leh?
    hehheeh
    i akan berada di terengganu hingga next week. esok drive..

    c u there =P
    jom lepak makan kepok sama2 deh
    jupe mu dinung!!
    huwaaaaa

  40. Jard The Great says:
    August 5, 2009 at 9:37 AM

    =p

  41. Ivy Metaga says:
    August 5, 2009 at 3:18 PM

    kalo boring g jalan2 hehee

  42. lili11 says:
    August 5, 2009 at 6:43 PM

    Aisey best ler ko nak gi KT and Kuantan. Business keropok leh?

  43. Dania says:
    August 5, 2009 at 7:03 PM

    aiyakkk
    jiwa kacau kahh??
    kesiiannnnn...
    sabar yerkkk

  44. CikYana(",) says:
    August 5, 2009 at 10:47 PM

    da sampai terengganu

    calling2 taw

    nnt insyaALLAH kita ketemu

    :P