SaLaM 2011

Dah lama tak update blog ni. Rasa macam janggal bila nak berblog kembali. Sudah lama kekeringan idea untuk menulis. Akhir-akhir ni, banyak benda yang berlaku dalam hidup. Salah satu darinya adalah hijrah. Dengan rasminya, aku akan berhijrah pekerjaan baru. Harap hijrah ini adalah yang terbaik buat aku.

Semalam, selepas berborak dengan seseorang, tiba-tiba keinginan untuk menulis kembali meluap-luap. Tetiba jer macam dapat topik untuk diperkatakan. Aku cuba untuk menulis dan mengarang, tapi fikiran buntu. Ada topik, tapi tak boleh sampaikan idea tu dengan penulisan.

Hari tu, mungkin sebab dah terlalu lama sangat aku tak bukak blog dan tak update, blog aku ni dah digantung. Aku sendiri hampir-hampir lupa password aku dan akhirnya, terpaksa aku reset dan guna password baru.

Owh, aku baru dapat berita mengenai salah seorang rakan blog ku sudah melangsungkan perkahwinannya bulan 5 lepas. Ops, silap, sebenarnya ada 2 orang. Maaf kerana tidak dapat hadir. Disini aku nak ucapkan semoga kalian berbahagia.

Harap kali ni, aku dapat menulis dan terus menulis. Aku harap penulisan ku semakin baik. Ini mungkin entry pertama untuk tahun ni, dan aku berharap ianya bukan entry terakhir aku.

7 Response to "SaLaM 2011"

  1. CikYana(",) says:
    July 4, 2011 at 11:17 PM

    Abangggggggg,
    Welcome back

    Teruskan menulis entri2 yg menarik
    Rindu nak baca blog abanggg :)

  2. oranglidi says:
    July 5, 2011 at 12:37 AM

    lama gila x dgr berita.. hehe.. akhirnya bernafas kmbali dark ink incorpotated ni.

    smuga brjaya dgn hijrah

  3. missSenget says:
    July 5, 2011 at 12:45 AM

    wawawawa...

    selamat menulis kembaliiiii............

    =)

    yeay~!!

  4. tuntung says:
    July 5, 2011 at 1:04 AM

    huiyooo.lepas satu satu org blogging balik.ni yg semangat nak update ni.hahaha

  5. putERi-kAtEk says:
    July 5, 2011 at 9:24 PM

    welcome back yayang!! hahahahaa

  6. GRuNGe says:
    July 6, 2011 at 1:23 AM

    Mekasih Cik Yana.

    Oranglidi, weis, lu still aktif berblog, cayalah beb.

    missSenget terima kasih, still tengah belajar menulis kembali. Otak dah lama beku sebab tak menulis.

    tuntung, update update....... biasalah, ada masa kreatif tulis, masa beku, diam cari material.

    putERi-kAtEk you are most welcome.

  7. oranglidi says:
    July 6, 2011 at 1:55 PM

    aktif tak aktif dah pun leni.. biasa2 je le. malas2. hehe