Kepada Masy

Masy,
Wa tak tau cemana wa boleh baik dengan lu,
Wa rasa, maybe sebab wa ada janji nak baca blog lu dari awal sampai akhir,
Lu kata wa gila, nak baca blog lu dari entry tahun 2007,
Memang betul telahan lu, wa memang tak sempat baca sampai habis,
Tapi wa akan pastikan suatu hari nanti wa baca sampai habis gak blog lu,
Sebab wa nak lu kategorikan wa sebai FANATIK lu.

Masy,
Lu punya pasal, tiap kali wa dengar lagu Exist, mesti wa teringat dekat lu,
Padahal, wa tak pernah pun dengar lu nyanyi lagu Exist,
Cuma wa tahu, lu memang FANAT gila dengan Exist,
Sebab tu kekadang tu, bila wa tengah dengar lagu Exist,
Wa rasa nak nyanyi, wa pasti akan call lu,
Wa tau lu memang berbulu, sebab suara wa yang ala-ala katak puru,
Tapi, wa tetap nak nyanyi untuk lu.

Masy,
Wa tau lu brutal gila beb,
Setakat sepak terajang tu, memang tak ada hal,
Kalau lu geram, memang lu starlight jer kepala orang,
Tapi tak sangka, lepas baca entry jiwang lu hari tu,
Baru gua tahu dalam hati lu ada taman,
Bukan sebarang taman beb, taman tema air lagi besar dari Sunway,
Taman tasik lebih besar dari Titiwangsa,
Yang wa tak tahan tu, banyak rama-rama tu.

Masy,
Lu memang cute beb,
Part tu memang aku tak leh nak tipu,
Kena pula tahi lalat dekat muka lu,
Memang cair beb aku,
Tapi lu lupa pesan wa beb,
Keluarkanlah gambar lu dekat blog lu tu,
Sumpah, gambar tu memang tak menggambarkan ke cun an lu tu,
Dengan pipi gebu,
Tolongggggglah, keluarkan la gambar tu dari blog lu.

Masy,
Lu memang best beb,
Aku tak tau kenapa lu best,
Yang aku tahu, aku gembira jer bila lepak dengan lu,
Tak kisah la lu pow gua, tapi gua happy,
Kalau lu nak tau, lu antara member-member wa yang wa cari kalau wa tengah biol,
Sebab wa tau, lepas cakap dengan lu, mesti wa bertambah biol,
Atleast lu buat wa ketawa lah kan beb.

Masy,
Terima kasih sebab layan jer wa ni,
Walaupun lu selalu kena kutuk,
Lu sabar jer,
Nanti la, wa dah kaya nanti, wa belikan jeans Dorothy Perkins satu untuk lu,
Next year kalau ada rezeki, wa hadiahkan henbeg masa bufday lu,
Insya-Allah.

Mesti ramai yang tertanya-tanya apa ke halnya post aku kali ni. Hahahaha, saja jer nak kasi gelemer member aku bernama masy. Thanks for being my friend.

17 Response to "Kepada Masy"

  1. siv says:
    March 18, 2010 at 1:34 AM

    bile lu nak femeskan gua?

  2. Masy says:
    March 18, 2010 at 7:50 AM

    'sebai' tu ape bai? serabai? hahahaha

    apepon thanks. aku dah letak kat blog aku gak :D ngeeehhh~

  3. mamai says:
    March 18, 2010 at 9:30 AM

    wah lu sudah jatuh cinta

  4. blueCITY® says:
    March 18, 2010 at 2:17 PM

    uhhhhhhhh

    dah declare la tuh,
    muahahhah...

    mana link masy nya?
    muahhahahah..

    semoga berjaya ngan masy
    hahhaahaahah


    lama ilang?
    mencari2 ya..

    jaga diri
    xoxo

  5. GRuNGe says:
    March 18, 2010 at 3:40 PM

    Hehehehe. Dah agak dah. Mesti akan jadi skendel punya. Hehehehe. Masy tu member jer la weis. Tak yah ler nak wat spekulasi-spekulasi. ;)

  6. memyselfkaTe says:
    March 18, 2010 at 11:09 PM

    ish takkan takat member jer kot...apalagi? kasi try ler....

    hehehe i rindu kat u lah.

  7. iyda7 says:
    March 19, 2010 at 1:28 PM

    oooooooo

  8. miMiE aZiMaSK ^V^ says:
    March 20, 2010 at 10:02 AM

    hai kawan tadika.. lama tak tinggal komen... waahhhh masy adalah amat baik pada kamu.. baguskan apabila punyai kawan baik.. :D bila mau ke next lebell.... ? :P



    waaaaa weeee

  9. oranglidi says:
    March 20, 2010 at 5:30 PM

    kui3. bagus2. wa pun baca blog dia tu.

  10. blueCITY® says:
    March 21, 2010 at 1:52 PM

    hai masy...


    uh uh...

    hahaha

  11. k.e.r.i. says:
    March 23, 2010 at 11:16 AM

    makin femes lah masy si penari tiang ni.
    muahahaha

  12. miMiE aZiMaSK ^V^ says:
    April 19, 2010 at 2:46 AM

    uiihh kawan tADIKA.. updet please

  13. Ivy Metaga says:
    May 9, 2010 at 7:11 PM

    kawan bole jadi sayang lalala..

  14. hang nadim says:
    May 12, 2010 at 12:27 AM

    salam...hebat laa hang Grunge aku suspect laaa.... hahahaha, tahniah tahniah

  15. Aby Umy says:
    May 15, 2010 at 8:51 PM

    salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

    kalau ade mase singgahlah ke blog saye,,,

  16. Apel Biru says:
    June 1, 2010 at 12:33 PM

    ;O selalu biol ke pokcik..naseb baik de masy..lalalalala~~~

  17. Masy says:
    June 30, 2010 at 12:29 PM

    aku cadangkan ko apdet la blog ni.. dah naik segan aku tgk nama aku berlama2 kat entry ni hahahaahahaah